DOČEKAJTE NOVU GODINU UZ NAJLUĐU VEČERU U 6 TANJIRA!

 

Novogodišnja noć je sama po sebi magična, a Stanica 1884 pružiće vam i ono nestvarno. Pored nesvakidašnjeg ambijenta zgrade nekadašnje glavne Železničke stanice i moderno opremljenog restorana Stanica 1884, ono što vam serviramo jeste ono čega ćete se dugo sećati.

Dok budete uživali uz „Lokomotiva bend“ i najlepšu starogradsku i izvornu narodnu muziku, serviraćemo vam All Inclusive večeru u 6 tanjira, koja podrazumeva odabir između dva novogodišnja menija:

 

--------------------------------------------------

NOVOGODIŠNJI MENI #1

 

PRVI TANJIR // Hladno predjelo

– Daska šefa kuhinje (srpski suši, hladna sprža, praseća bajadera, marinirani listići ramsteka na rukoli sa začinskim biljem, suve šljive dugo kuvane u domaćoj rakijici, čips od bageta).

Mix domaćih peciva iz naše pekare.

 

DRUGI TANJIR // Toplo predjelo

- Sočni domaći mlinci sa čipsom od slaninice i čvarcima zapečenim u smederevcu. Fantastičan specijalitet šefa kuhinje, pripreman šest meseci.

 

TREĆI TANJIR // Dve vrste salata

– Grčka i vitaminska.

 

ČETVRTI TANJIR // Glavno jelo

- Pljeskavica “Stanica 1884” (čisto juneće meso sa komadićima bifteka, poslužena na pretopljenoj domaćoj lepinji, mladom kajmaku i hrskavoj slaninici)

 

PETI TANJIR // Glavno jelo

- Ramstek mariniran 20 dana u mix-u začina, povrću, i maslinovom ulju sa prilogom mladih krompirića prodinstanih sa crvenim lukom, belim lukom, začinjeni kajđunom.

 

ŠESTI TANJIR // Dezert

- Dedin ponos (mus od najfinije belgijske čokolade, poslužen na patišpanju i mix-u šljive brusnice i kajsije prethodno prokuvane u brendiju, preliven miror glazurom sa ukusom višnje)

- Vojvođanski kolač od sira u sosu od šumskog voća.

- Tiramisu na naš način.

 

--------------------------------------------------

NOVOGODIŠNJI MENI #2

 

PRVI TANJIR // Hladno predjelo

- Karpaćo od tune

- Mix domaćih peciva iz naše pekare.

 

DRUGI TANJIR // Toplo predjelo

- Grilovano povrće na maslinovom ulju sa persunom i malo morske soli.

 

TREĆI TANJIR

- Integralni rižoto sa šumskim pečurkama (vrganj, lisičarka, bukovača).

 

ČETVRTI TANJIR // Dve vrste salata

- Vitaminska salata

- Bašta salata od sezonskog povrća

 

PETI TANJIR // Glavno jelo

- Odrezak od lososa poslužen na rukoli preliven masliovim uljem i belim vinom sa mixom zelenih salata.

 

ŠESTI TANJIR // Dezert

- Tetka Leposavina baklava sa orasima

- Kolač od dinstanih jabuka sa domaćim keksom brusnicom i cimetom.

 

--------------------------------------------------

Ovako sjajno pripremljenu hranu, potkrepiće I fantastičan izbor pića:

Voda: gazirana i negazirana

Gazirani sokovi: Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes tonic, Schweppes biter

Negazirani sokovi: Pomorandza, jabuka, breskva, Šumsko voĆe, jagoda

Topli napici: espresso kafa, domaća kafa, nes kafa, čajevi (nana, kamilica, voćni, zeleni, crni)

Vina: Vukoje (belo rose crveno), Zvonko Bogdan (belo rose crveno), Torres (belo, crveno)

Rakije: Šljiva, kajsija, viljamovka, dunja

Vodka: Trojka

Džin: Beefeater

Bitter: Pelinkovac, Jagermaister

Liker: Campari

Whiskey: Johnnie Walker Red Label

 

--------------------------------------------------

Cene se kreću od 60EUR, 65EUR, i 70EUR.

Sve obuhvataju istu ponudu hrane i pića, a cena zavisi isključivo od pozicije stola.

 

Karte možete kupiti od 1. NOVEMBRA u Stanici 1884, od ponedejlka do nedelje!

--------------------------------------------------

Rezervacije i info putem telefona: 066 6655444

 

Na vama je odaberete društvo, ostalo prepustite nama

Neka zabava počne

 

Info telefon: +381 66 66 55 444

Restoran Stanica 1884, Savski trg 2, Beograd

(ZGRADA GLAVNE ŽELEZNIČKE STANICE)

© 2018 Stanica 1884. All rights reserved